Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет за покупка на АR-156 GTA

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

И мен ме радва оптиката, ако някой мое да ми напрай предния капак така, моментално захапвам.....
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
      Колега, гледам, че живееш в Гърция - за протокола, информирал ли си се какви са данъците и застраховките за такова животно там?

Ми и данаците и застраховките са режем глави,но аз си карам с български номера,тоест дори и да бях купил ГТА-то щеше да му сложа БГ номера,имам 156 2,0 годишния данък тук е около 600 евро а в БГ само 176 лева
      Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
      Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
      Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
      Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Първоначално публикувано от Zmeycho Покажи съобщение
        Ето ти една германка на малко километри, с вътрешен фейс и в идеално състояние!

Малко по-скъпа е, но за сметка на тва е с уникален оптичен тунинг и с малко пазарлък до към 8500 ще може да се докара

Колега да си кажа честно много не ми е по сърце този туниг,без да те ангаджирам ако можеш дай и някоя друга снимка и малко инфо за колата,година,километри................И една подробност колата задължително трябва да е Селе.

Блгодаря!
        Last edited by Кайо; d.m.y г., 20:43.
        Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
        Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
        Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
        Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
          Колега да си кажа честно много не ми е по сърце този туниг,без да те ангаджирам ако можеш дай и някоя друга снимка и малко инфо за колата,година,километри................И една подробност колата задължително трябва да е Селе.

Блгодаря!
          Дал съм ти линк към обявата, а за всичко останало има www.mobile.de & www.autoscout24.de
          SNAKE 147 1.9 JTD Z-Edition '05 - THE RED TORPEDO
          SNAKE 147 1.9 JTDm 8V '06 - Nero
          SNAKE 159 1.9 JTDm 16V '06 - Rosso

Comment

Working...
          X