И мен ме радва оптиката, ако някой мое да ми напрай предния капак така, моментално захапвам.....
Известие
Collapse
No announcement yet.
Съвет за покупка на АR-156 GTA
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеКолега, гледам, че живееш в Гърция - за протокола, информирал ли си се какви са данъците и застраховките за такова животно там?
Ми и данаците и застраховките са режем глави,но аз си карам с български номера,тоест дори и да бях купил ГТА-то щеше да му сложа БГ номера,имам 156 2,0 годишния данък тук е около 600 евро а в БГ само 176 леваAlfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от Zmeycho Покажи съобщение
Колега да си кажа честно много не ми е по сърце този туниг,без да те ангаджирам ако можеш дай и някоя друга снимка и малко инфо за колата,година,километри................И една подробност колата задължително трябва да е Селе.
Блгодаря!Last edited by Кайо; d.m.y г., 20:43.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеКолега да си кажа честно много не ми е по сърце този туниг,без да те ангаджирам ако можеш дай и някоя друга снимка и малко инфо за колата,година,километри................И една подробност колата задължително трябва да е Селе.
Блгодаря!
Comment
Comment